Σάλτσα Pesto

Σάλτσα Pesto

    Υλικά :

    3 σκελίδες σκόρδο

    25 γρ κουκουνάρι

    ¼ ματσάκι βασιλικό φρέσκο

    40 γρ parmigiano τριμμένο (άμα έχουμε)

    75 ml ελαιόλαδο

    Αλάτι, πιπέρι

    Εκτέλεση :

    Λιώνουμε σε ένα γουδί, τις καθαρισμένες από την φύτρα, σκελίδες του σκόρδου και το καβουρδισμένο κουκουνάρι. Προσθέτουμε τον πλυμένο φρέσκο βασιλικό και το parmigiano (άμα δεν έχετε δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα ). Πολτοποιούμε ξανά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο για να γίνει αφράτο. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι ανάλογα πόσο μας αρέσει το αλάτι και το πιπέρι και είναι έτοιμο.

    Συμβουλή του thecook.gr : Η σάλτσα Pesto ταιριάζει όπως ξέρουμε με ζυμαρικά, αλλά επίσης ταιριάζει με μεγάλα κομμάτια κρέατος, συνήθως φιλέτα βοδινού, μπριζόλες, ακόμα και με carpaccio.

    Καλή Επιτυχία 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.