Σάλτσα κόκκινου κρασιού :

    Υλικά 
    4 πιπερίτσες αποξηραμένες χωρίς σπόρους 
    30 γρ. λιαστές ντομάτες 
    150 γρ. ζωμό λαχανικών 

    2 σκελίδες σκόρδο 
    150 ml κόκκινο κρασί ξηρό 
    Αλάτι  
    Εκτέλεση : 
    Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το κρασί και βράστε το μέχρι να μείνει το μισό, παράλληλα βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος πολτός. Μόλις το κρασί μείνει το μισό, αδειάζετε το περιεχόμενο του μπλέντερ μέσα στο κρασί και βράζετε για ακόμα 5 λεπτά, κατεβάζετε από την φωτιά περνάτε το μείγμα από το σουρωτήρι προσθέτετε αλάτι και είναι έτοιμο. 
    Καλή επιτυχία .
    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.