Ρυζότο

    Χρόνος: 8-10 λεπτά

    Υλικά 

              2 φλιτζάνια ρύζι για πιλάφι

       2 κουταλιές βούτυρο

     1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

    100 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο

      μερικές γεμιστές ελιές ψιλοκομμένες

          1 μικρό κουτί μανιτάρια στραγγισμένα και κομμένα

      1 ποτήρι του κρασιού, κρασί άσπρο

       3 ½  φλυτζάνι ζεστό νερό    

       1 κύβο ζωμό κότας      .

    Εκτέλεση

    Πλένετε το ρύζι με ζεστό νερό το στραγγίζεται και στην συνέχεια το σωτάρετε με το βούτυρο στην ανοιχτή χύτρα. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το ζαμπόν, τις ελιές και τα μανιτάρια και τα σωτάρετε μαζί για λίγα λεπτά. Ρίχνετε το κρασί, το νερό και τον κύβο. Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε το ρύζι για 10 λεπτά.

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.