
- 11 Μαρτίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 261 Προβολή

Υλικά
Βούτυρο 150γρ
Αλεύρι 150γρ
Γάλα 1,2 λίτρα
Αυγά 3 κροκάδια
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση :
Παίρνουμε μια κατσαρόλα την βάζουμε στην φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία για να μην καεί το μείγμα μας, ρίχνουμε το βούτυρο μέσα μέχρι να λιώσει, μετά προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα, στην συνέχεια ρίχνουμε κατά διαστήματα το ζεσταμένο γάλα και ανακατεύουμε συνεχεία μέχρι να γίνει παχύρευστη κρέμα και να μην έχει σβόλους. Προσθέτουμε τα αυγά, λίγο μοσχοκάρυδο για να πάρει γεύση και μια δυο πρέζες αλάτι και πιπέρι ανάλογα με το πόσο μας αρέσει .
Καλή επιτυχία.
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.