Σάλτσα λαχανικών για ζυμαρικά

    Υλικά:

    1 σκελίδα σκόρδο

    1 μικρό κρεμμύδι

    80 γρ. ελαιόλαδο


    125 γρ. μανιτάρια αγκάρικους

    125 γρ. ντοματάκι βελανίδι

    1 κουτ. γλυκού κάπαρη

    200 γρ. κολοκύθα βρασμένη

    100 γρ. παντζάρι βρασμένο

    Αλάτι

    Ρίγανη

    Πιπέρι

    Θυμάρι

    300 γρ. τόνο σε νερό

    Εκτέλεση:

    1. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα ψιλοκόβουμε
    2. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα μανιτάρια, το παντζάρι, την κολοκύθα και τα ντοματάκια
    3. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο προσθέτουμε κρεμμύδι σκόρδο σοτάρουμε για λίγο
    4. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, αφήνουμε να σοκαριστούν για λίγο
    5. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι και τον τόνο
    6. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά ανακατεύουμε όλα μαζί και είναι έτοιμο

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.