Μακαρόνια Καρμπονάρα

    Υλικά:

    300 γρ. μακαρόνια

    200 γρ. μπέικον

    3 τεμ. αυγά


    80 γρ. παρμεζάνα

    5 γρ. ελαιόλαδο

    1 κ.σ. αλάτι

    ½ κ.γ. πιπέρι

    2 ½ λίτρα νερό

    Εκτέλεση:

    1. Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό και αλάτι να βράσει
    2. Κόβουμε το μπέικον σε χοντρά κομμάτια και το βάζουμε σε ένα τηγάνι να σοταριστεί μαζί με το ελαιόλαδο
    3. Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο βραστό νερό και τα βράζουμε όσο χρειάζεται
    4. Ετοιμάζουμε την σάλτσα, βάζοντας σε ένα σκεύος δυο κρόκους αυγό και ένα ολόκληρο, τα χτυπάμε καλά, προσθέτουμε την παρμεζάνα και λίγο νερό για να γίνει ρευστή σάλτσα
    5. Βάζουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι με το μπέικον, ανακατεύουμε λίγο, σβήνουμε την εστία, τραβάμε το τηγάνι στην άκρη και προσθέτουμε τη σάλτσα
    6. Ανακατεύουμε καλά, σερβίρουμε και ρίχνουμε πιπέρι

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

    “Αν θες να δεις ένα εντυπωσιακό βίντεο με μακαρόνια καρμπονάρα, αυτή η συνταγή έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Μακαρόνια, μπέικον, αυγά, παρμεζάνα, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και νερό – θα δεις πώς αυτά τα απλά υλικά μπορούν να μεταμορφωθούν σε ένα πιάτο γεμάτο γεύση και αρμονία. Μην το χάσεις!”

     

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.