- 29 Φεβρουαρίου 2024
- 0 Μου Αρέσει
- 286 Προβολή
Υλικά
1 κιλό σπανάκι
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
100 γρ. ρύζι Καρολίνα
600 ml νερό
100ml ελαιόλαδο
250γρ ντομάτα τριμμένη
¼ ματσάκι άνηθο
¼ ματσάκι μαϊντανό
4-5 κλωναράκια δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε και πλένετε το κρεμμύδι.
Ζεσταίνετε το λάδι στη χύτρα και σοτάρετε το ψιλοκομμένο
- κρεμμύδι.
- Προσθέτετε το σπανάκι, σοτάρετε καλά και προσθέτετε τον άνηθο το μαϊντανό και τον δυόσμο
- Ρίχνεται την ντομάτα το ρύζι αφού πρώτα το έχετε πλύνει.
- Το αλάτι, πιπέρι, και το νερό,
- Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύεται το φαγητό για 5 λεπτά.
- Το αφήνετε να καθίσει για 10-12 λεπτά ακόμα επάνω στην εστία και το φαγητό μας είναι έτυμο , σερβίρετε για 4-5 μερίδες.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.