Κιμαδόπιτα

    Υλικά

    750γρ. Κιμά μόσχου

    2 Μεγάλα πράσα

    120 ml.Ελαιόλαδο

    4 Προψημένα φύλλα για πίτα

    60ml.Κρασί

    100ml. Ηλιέλαιο

    Ρίγανη

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Εκτέλεση

    1. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα πράσα
    2. Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και του πράσο  και τα σοτάρουμε λίγο
    3. Προσθέτουμε και τον κιμά και σοτάρουμε πολύ καλά
    4. Σβήνουμε με το κρασί και όταν απορροφηθεί κλίνουμε την φωτιά
    5. Απλώνουμε τα φύλλα τα αλείφουμε με το λάδι και στρώνουμε τον κιμά
    6. Τυλίγουμε τα φύλλα ρολό και τα βάζουμε στο ταψί
    7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 25-30 λεπτά και είναι έτοιμα

    Καλή επιτυχία.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.