Ριγκατόνι με μπολονέζ

    Υλικά

    Νερό

    500γρ. Ριγκατόνι

    500γρ. Κιμά

    1 μέτριο  Κρεμμύδι

    ½  σκελίδας σκόρδο 

    80ml. Ελαιόλαδο

    100ml. Ντοματοχυμό  

    Λίγο θυμάρι

    Αλάτι

    Πιπέρι

    1 πρέζα κανέλα

    1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο   

    1 φύλο δάφνης

    60γρ βούτυρο

    Εκτέλεση

    1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και την βάζουμε να βράσει
    2. Προσθέτουμε το αλάτι και τα ζυμαρικά, τα βράζουμε για όσο χρόνο αναγράφει η συσκευασία
    3. Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το κρεμμύδι να σατιριστούν
    4. Προσθέτουμε και τον κιμά και τα σοτάρουμε καλά
    5. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και 400ml. νερό  τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά  και  είναι έτοιμα για να τα σερβίρουμε

    Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.