
- 9 Φεβρουαρίου 2015
- 0 Μου Αρέσει
- 219 Προβολή

Υλικά
Νερό
500γρ. Ριγκατόνι
500γρ. Κιμά
1 μέτριο Κρεμμύδι
½ σκελίδας σκόρδο
80ml. Ελαιόλαδο
100ml. Ντοματοχυμό
Λίγο θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
1 πρέζα κανέλα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο
1 φύλο δάφνης
60γρ βούτυρο
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και την βάζουμε να βράσει
- Προσθέτουμε το αλάτι και τα ζυμαρικά, τα βράζουμε για όσο χρόνο αναγράφει η συσκευασία
- Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το κρεμμύδι να σατιριστούν
- Προσθέτουμε και τον κιμά και τα σοτάρουμε καλά
- Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και 400ml. νερό τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά και είναι έτοιμα για να τα σερβίρουμε
Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.