Μαγειρική

Μοσχάρι με μελιτζάνες τηγανιτές

Υλικά: 1200 γρ. μοσχάρι 4 μελιτζάνες μέτριες (περίπου 1 κιλό) 1 κουτ.γλυκ. κανέλα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

Αυγόφετες

Υλικά για τις αλμύρες Ψωμί Χωριάτικο σε φέτες 3 αυγά 120 γρ. γάλα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

, ,

Φασολάδα

Υλικά: 500 γρ φασόλια ξερά 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 μεγάλο σέλινο 3 καρότα 100 γρ ντομάτα τριμμένη 180 γρ ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Κόκκινο πιπέρι γλυκό

Μπρόκολο και κουνουπίδι βραστή σαλάτα

Υλικά για το μπρόκολο: Μπρόκολο Νερό αλάτι Υλικά για το κουνουπίδι: Κουνουπίδι νερό αλάτι λεμόνι Εκτέλεση: Βάζουμε δυο κατσαρόλες με νερό, αλάτι και στη μια

Μπακαλιαράκια φούρνου με σκορδαλιά

Υλικά για τα ψάρια 1,5 κιλά μπακαλιαράκια 200γρ αλεύρι σίτου 200γρ καλαμποκάλευρο Αλάτι Υλικά για το λαδολέμονο 3 λεμόνια στημένα 120γρ ελαιόλαδο Υλικά για την

Μακαρόνια Καρμπονάρα

Υλικά: 300 γρ. μακαρόνια 200 γρ. μπέικον 3 τεμ. αυγά 80 γρ. παρμεζάνα 5 γρ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι 2 ½ λίτρα

Τηγανιά χοιρινή κρασάτη

Υλικά: 1 κιλό χοιρινό από σπάλα 150 γρ ρετσίνα 90 γρ ελαιόλαδο 1 λεμόνι Ρίγανη Αλάτι Για το ρύζι: 300 γρ ρύζι μπασμάτι 1 ½

Πατατοκροκέτες με τυριά και μπέικον

Υλικά: 1 κιλό πατάτες 200 γρ. μυτζήθρα 200 γρ. κεφαλοτύρι 4 κ.σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό ¼ ματσάκι μαϊντανό ½ κ.γ ξερό

,

Μανιταρόσουπα βελουτέ

Υλικά: 500 γρ. μανιτάρια portobello 500 γρ. μανιτάρια agaricus 1 μεγάλο πράσο 2 μεγάλες πατάτες 2 μεγάλα καρότα 120 ml ελαιόλαδο 2-3 κλωνάρια σέλινο 1500

Κοτόπιτα με πράσο

Υλικά: 900 γρ. στήθος κοτόπουλο 3 φύλλα (500 γρ.) χωριάτικο φύλλο 3 μέτρια πράσα 1 κόκκινη πιπεριά 120 γρ. Φέτα 150 γρ. ελαιόλαδο 50 γρ.

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.