Ζυμαρικά - Ρύζια

,

Μακαρόνια Ναπολιτάνα

Υλικά 500γρ. Μακαρόνια σπαγγέτι 500γρ. Ντομάτα τριμμένη 100ml. Ελαιόλαδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest

Πένες με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια

Υλικά 500γρ. Πένες 500ml. Κρέμα γάλακτος 100γρ. Παρμεζάνα 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

, ,

Μυδοπίλαφο

Υλικά 100ml. Ελαιόλαδο 2 Κρεμμύδια ξερά 250γρ. Μύδια ψίχα 300γρ. Μύδια με κέλυφος 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

,

Παστίτσιο Νηστίσιμο

Υλικά για 12-14 άτομα : 500 γρ. Μακαρόνια Νο 2 300 γρ. φέτα νηστίσιμη 200 γρ. κασέρι νηστίσιμο 330 γρ. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα 0

Σπαγγέτι με σολομό και γαρίδες

Υλικά για 4 άτομα : 300 γρ. φιλέτο σολομού 200 ml ξηρό λευκό κρασί Λίγο βασιλικό και μερικά φύλλα βασιλικού για γαρνίρισμα 6 ώριμα ντοματάκια

Καρμπονάρα

Υλικά για 4 άτομα : 30 ml ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 8 φέτες μπέικον 350 γρ. φρέσκα ή ξερά σπαγγέτι 0 Facebook 0 Facebook-messenger

Ταλιατέλες με ραντίκιο και κρέμα

Υλικά για 4 άτομα : 225 γρ. ξηρές Ταλιατέλες 75-90 γρ. φέτες μπέικον κομμένες σε κύβους 25 γρ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 0 Facebook 0

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠAΕZΑΝO

Υλικά για 4 μερίδες  : 250 γρ. Τορτελίνια με γέμιση τυριού 50 γρ. ελαιόλαδο 80 γρ. μπέικον 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin

,

Ρυζότο με μανιτάρια

Υλικά  1/2 κιλό ρύζι ( Μπονέτ γιά πιλάφι)  60γρ  ελαιόλαδο ή βούτυρο γιά τό  σωτάριαμα  0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber

Ρυζότο

Χρόνος: 8-10 λεπτά Υλικά            2 φλιτζάνια ρύζι για πιλάφι    2 κουταλιές βούτυρο  1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 0 Facebook 0 Facebook-messenger

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.