Κρεατικά

Λάχανο με μοσχάρι

Υλικά 1 Κιλό ποντίκι μόσχου 1 Μέτριο λάχανο 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0 Pinterest 0

Μοσχάρι κοκκινιστό με παπαρδέλες

Υλικά 1κιλο μοσχάρι 500γρ, παπαρδέλες 300γρ, ντομάτα φρέσκια 1 μεγάλο κρεμμύδι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο

Αποτελεί  αν  όχι την πιο απλή, σίγουρα την πιο συνηθισμένη συνταγή με κοτόπουλο στην Ελλάδα, αλλά και μία από τις πιο αγαπημένες και νόστιμεσ συνταγες

Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτα και ρύζι μπασμάτι

Υλικά 1.κιλό κιμά (χοιρινό κατά προτίμηση) 6 φέτες ψωμί ½ κρεμμύδι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram

Μπεκάτσες κρασάτες

Υλικά : 4 Μπεκάτσες 2 φλιτζάνια τσαγιού βούτυρο 2 κρεμμύδια 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0

Κουνέλι τηγανιτό

Υλικά : 1 κουνέλι 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κλωνάρι δεντρολίβανο 1 σκελίδα σκόρδο Σπορέλαιο για το τηγάνι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0

,

Παπουτσάκια

Υλικά 1 kg μελιτζάνες ½ kg κιμά 3 κρεμμύδια φρέσκα 1 κρεμμύδι ξηρό 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp

Λαχανοντολμάδες

Υλικά για 6 άτομα : 1-2 μεγάλα λάχανα 750γρ.  κιμά από βοδινό και χοιρινό κρέας 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter

Λαγός στιφάδο

Υλικά για 4-6 άτομα  1 λαγός, 1½-2 κιλά περίπου 150 ml κόκκινο κρασί γλυκό 150 γρ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 400 γρ. ντοματάκι αποφλοιωμένα,

Χοιρινό με σελινόριζα και πιπεριές Φλωρίνης

Υλικά 1. Κιλό χοιρινό 1. κιλό πατάτες 1.Κρεμμύδι μεγάλο 1. Καρότο μεγάλο 1. Πιπεριά Φλωρίνης 150γρ. Σελινόριζα 50γρ. Σέλινο 80γρ. Ελαιόλαδο 0 Facebook 0 Facebook-messenger

The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.