Κέικ - Τούρτες - Πάστες - Κορμοί
Τσις κέικ λευκής σοκολάτας
8 Μερίδες για τη βάση 200 γρ. μπισκότα digestive (ολικής αλέσεως) με γεύση σοκολάτα 50 γρ. βούτυρο ανάλατο για τη γέμιση 0 Facebook 0
Κέικ - Τούρτες - Πάστες - Κορμοί
Κέικ με λεμόνι
Υλικά Βούτυρο 250γρ. Ζάχαρη 300γρ. Αυγά 5 τεμ. Αλεύρι 450γρ. 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0 Whatsapp 0 Telegram 0
Κέικ - Τούρτες - Πάστες - Κορμοί
Πάβλοβα
Δεξιοτεχvία: Ετοιµασίας πάβλοβας Η πάβλοβα δηµιουργήθηκε προς τιµή της Ρωσίδας πρώτης χορεύτριας Άννας Πάβλοβα, όταν επισκέφτηκε την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το 1920. 0
Κέικ - Τούρτες - Πάστες - Κορμοί
Σουφλέ Σοκολάτας
Ξεροψημένο και τραγανό από έξω, γεμάτο με υγρή, πηχτή, ζεστή σοκολάτα στο εσωτερικό του 0 Facebook 0 Facebook-messenger 0 Twitter 0 Linkedin 0 Viber 0