Τζατζίκι

    Υλικά :

    500 γρ γιαούρτι στραγγιστό

    1 1/2 . αγγούρια

    1 σκελίδα σκόρδο ξερό

    Αλάτι

    Πιπέρι άσπρο προαιρετικά

    5 ml ξύδι από άσπρο κρασί

    50 ml ελαιόλαδο

    Εκτέλεση :

    Πλένουμε καλά τα αγγούρια και τα τρίβουμε σε χοντρό ρετνέ. Βάζουμε το γιαούρτι σε μια μπασίνα ή βαθιά πιατέλα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ξύδι, σκόρδο λιωμένο, ελαιόλαδο και αγγούρι. Αφού το έχουμε στύψει πολύ καλά, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και είναι έτοιμο.

    Καλή επιτυχία. 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.