- 23 Μαρτίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 133 Προβολή
Υλικά
500γρ. Νερό
50γρ. Ελαιόλαδο
Αλάτι
150γρ.Τραχανα
Εκτέλεση
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το νερό το αλάτι και το ελαιόλαδο να βράσει.
Όταν πάρει Βράσει ρίχνουμε λίγο λίγο τον τραχανά και ανακατεύουμε συνάχια, συνεχίζοντας το βράσιμο για 10-12 λεπτά. Κλίνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε για αλά 5-6 λεπτά ακόμα και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.