- 20 Ιανουαρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 192 Προβολή
ΥΛΙΚΑ
470 γρ. βούτυρο
175 γρ. ζάχαρη
3 αυγά
650 γρ. αλεύρι
Εκτέλεση
Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο. Πάνω σε μία λαδόκολλα, με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής «κόβουμε» μπισκότα στα σχήματα που θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170οC για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα.
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.