Λευκός κορμός με ινδοκάρυδο

    Υλικά:

    250 γρ. λευκή κουβερτούρα

    200 γρ. μαργαρίνη

    160 ml. φρέσκο γάλα

    400 γρ. ζαχαρούχο γάλα

    3 πακέτα πτί-μπέρ

    60 γρ ινδοκάρυδο

    1 σφηνάκι κονιάκ

    Λαδόκολλα 

    Ινδοκάρυδο για επικάλυψη

    Εκτέλεση:

    1.     Θα σπάσουμε σε μια λεκάνη τα μπισκότα

    2.     Βάζουμε το βούτυρο σε ένα μπολ να λιώσει στο φούρνο μικροκυμάτων

    3.     Μετά βάζουμε και την κουβερτούρα να λιώσει και αυτή

    4.     Ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα στην λεκάνη που έχουμε τα σπασμένα μπισκότα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί 

    5.     Χωρίζουμε το μίγμα σε δυο μέρη και τα κάνουμε ρολά

    6.     Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 40 με 45 λεπτά

    7.       Μετά τα ανοίγουμε από την λαδόκολλα και τα πασπαλίζουμε με το τριμμένο ινδοκάρυδο και είναι έτοιμο το γλυκό μας.

    Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική