- 22 Ιανουαρίου 2014
- 0 Μου Αρέσει
- 92 Προβολή
Υλικά
200γρ. Βούτυρο
260γρ. Ζάχαρη
250γρ. Καρότο
200γρ. Σπανάκι
100ml. Γάλα
100ml. Χυμό πορτοκάλι
5τεμ. Αβγά
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 Βανίλια
435γρ. Αλεύρι
Εκτέλεση
1. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και προσθέτουμε τα αυγά λίγα λίγα
2. Χτυπάμε στο μπλέντερ το σπανάκι με τον χυμό και το γάλα πολύ καλά και τα προσθέτουμε στο μίξερ
3. Σταματάμε το χτύπημα, βγάζουμε το μπολ από το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα μαρίζ
4. Αδειάζουμε σε φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 45-50 λεπτά
5. Μετά το βγάζουμε από τον φούρνο το αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και το ξεφορμάρουμε
6. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και είναι έτοιμο
Για περισσότερα δείτε το βίντεο
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.