- 26 Μαρτίου 2019
- 0 Μου Αρέσει
- 256 Προβολή
Υλικά:
10 τεμ. Περγαμόντο
1 κιλό ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας γλυκόζη
800 γρ. νερό
2 βανίλιες
Εκτέλεση:
- Πλένουμε καλά τα φρούτα μας και τα ξύνουμε απέξω με τον ρεντέ
- Κόβουμε τα δύο καπάκια του κάθε περγαμόντου και το χαράζουμε με 4 κάθετες γραμμές, όπως καθαρίζουμε ένα πορτοκάλι.
- Βάζουμε αρκετό νερό σε μια κατσαρόλα και βράζουμε τις φλούδες για 4-5 λεπτά από την στιγμή του βρασμού και το επαναλαμβάνουμε για τρις φορές
- Ετοιμάζουμε το σιρόπι και όταν πάρει βράσει βάζουμε μέσα τα περγαμόντο αφού τα έχουμε κάνει πρώτα ρολάκια
- Τα βράζουμε για 6-8 λεπτά και είναι έτοιμα
Για λεπτομέρειες δείτε το βίντεο
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.