Γλυκό κουταλιού περγαμόντο

    Υλικά:

    10 τεμ. Περγαμόντο

    1 κιλό ζάχαρη

    2 κουταλιές σούπας γλυκόζη

    800 γρ. νερό

    2 βανίλιες

    Εκτέλεση:

    1. Πλένουμε καλά τα φρούτα μας και τα ξύνουμε απέξω με τον ρεντέ
    2. Κόβουμε τα δύο καπάκια του κάθε περγαμόντου και το χαράζουμε με 4 κάθετες γραμμές, όπως καθαρίζουμε ένα πορτοκάλι.
    3. Βάζουμε αρκετό νερό σε μια κατσαρόλα και βράζουμε τις φλούδες για 4-5 λεπτά από την στιγμή του βρασμού και το επαναλαμβάνουμε για τρις φορές
    4. Ετοιμάζουμε το σιρόπι και όταν πάρει βράσει βάζουμε μέσα τα περγαμόντο αφού τα έχουμε κάνει πρώτα ρολάκια
    5. Τα βράζουμε για 6-8 λεπτά και είναι έτοιμα

    Για λεπτομέρειες δείτε το βίντεο 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.