Σπανακόρυζο

    Υλικά

    1   κιλό σπανάκι

    1 κρεμμύδι μεγάλο  ψιλοκομμένο

    100 γρ. ρύζι Καρολίνα


    600 ml νερό

    100ml ελαιόλαδο

    250γρ ντομάτα τριμμένη

    ¼ ματσάκι άνηθο

    ¼ ματσάκι μαϊντανό

    4-5 κλωναράκια δυόσμο

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Εκτέλεση

    1. Καθαρίζετε και πλένετε το κρεμμύδι.

    Ζεσταίνετε το λάδι στη χύτρα και σοτάρετε το ψιλοκομμένο

    1. κρεμμύδι.
    2. Προσθέτετε το σπανάκι, σοτάρετε καλά και προσθέτετε τον άνηθο το μαϊντανό και τον δυόσμο
    3. Ρίχνεται την ντομάτα το ρύζι αφού πρώτα το έχετε πλύνει.
    4.  Το αλάτι, πιπέρι, και το νερό,
    5. Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύεται το φαγητό για 5 λεπτά.
    6. Το αφήνετε να καθίσει για 10-12 λεπτά ακόμα επάνω στην εστία και  το φαγητό μας είναι έτυμο , σερβίρετε για 4-5 μερίδες.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.