Φασολάδα

    Υλικά:

    500 γρ φασόλια ξερά

    1 μεγάλο κρεμμύδι

    1 μεγάλο σέλινο


    3 καρότα

    100 γρ ντομάτα τριμμένη

    180 γρ ελαιόλαδο

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Κόκκινο πιπέρι γλυκό

    Εκτέλεση:

    1. Βάζουμε τα φασόλια σε μια λεκάνη με μπόλικο κρύο νερό να φουσκώσουν για 6-8 ώρες
    2. Ξεπλένουμε καλά τα φασόλια, τα βάζουμε σε μια χύτρα με νερό και βάζουμε να πάρει μια βράση
    3. Κόβουμε το κρεμμύδι, το σέλινο, τα καρότα
    4. Μόλις πάρει βράση το νερό με το ξαφρίζουμε
    5. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα στη χύτρα, κλείνουμε τη χύτρα και βάζουμε να βράσει για 15 λεπτά από τη στιγμή που θα σηκωθεί η βαλβίδα
    6. Αφού περάσουν τα 15 λεπτά σβήνουμε την εστία και αφήνουμε την κατσαρόλα πάνω στην εστία για άλλα 15 λεπτά και είναι έτοιμο

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

     

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.