- 29 Φεβρουαρίου 2024
- 1 Μου Αρέσει
- 245 Προβολή
Υλικά:
500 γρ. μανιτάρια portobello
500 γρ. μανιτάρια agaricus
1 μεγάλο πράσο
2 μεγάλες πατάτες
2 μεγάλα καρότα
120 ml ελαιόλαδο
2-3 κλωνάρια σέλινο
1500 ml. Νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά
- Κόβουμε τα μανιτάρια
- Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα και τα σοτάρουμε καλά μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά τους
- Προσθέτουμε ελαιόλαδο, πράσο, καρότο, πατάτα, σέλινο αλάτι, πιπέρι
- Σοτάρουμε για λίγο και προσθέτουμε το νερό
- Κλείνουμε το καπάκι της χύτρας και αφήνουμε να βράσει 8-10 λεπτά
- Στη συνέχεια τα περνάμε με το ραβδομπλέντερ και σερβίρουμε
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.