Μανιταρόσουπα βελουτέ

    Υλικά:

    500 γρ. μανιτάρια portobello

    500 γρ. μανιτάρια agaricus


    1 μεγάλο πράσο

    2 μεγάλες πατάτες

    2 μεγάλα καρότα

    120 ml ελαιόλαδο

    2-3 κλωνάρια σέλινο

    1500 ml. Νερό

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Εκτέλεση:

    1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά
    2. Κόβουμε τα μανιτάρια
    3. Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα και τα σοτάρουμε καλά μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά τους
    4. Προσθέτουμε ελαιόλαδο, πράσο, καρότο, πατάτα, σέλινο  αλάτι, πιπέρι
    5. Σοτάρουμε για λίγο και προσθέτουμε το νερό
    6. Κλείνουμε το καπάκι της χύτρας και αφήνουμε να βράσει 8-10 λεπτά
    7. Στη συνέχεια τα περνάμε με το ραβδομπλέντερ και σερβίρουμε

    Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

     

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική