Κριθαροκουλούρα με πάστα ελιάς και ντομάτα

    Υλικά

    1 Κριθαροκουλούρα

    250γρ κατσικίσιο τυρί

    Ελαιόλαδο


    Λίγα φύλα ρόκας

    1 ντομάτα

    2 κουτ. σούπας ξύδι

    Λίγο νερό

    2 κουτ. γλυκού πάστα ελιάς

    Εκτέλεση

    1. Πλένουμε και καθαρίζουμε την ντομάτα
    2. Ρίχνουμε μέσα στο νερό το ξύδι
    3. Βουτάμε για μισό λεπτό την Κριθαροκουλούρα μέσα
    4. Βάζουμε την Κριθαροκουλούρα σε ένα πιάτο
    5. Ψιλοκόβουμε την ντομάτα σε καρεδάκια
    6. Την μισή πάστα ελιάς την αλείφουμε στην Κριθαροκουλούρα και βάζουμε λίγο ελαιόλαδο
    7. Στην επόμενη πάστα ελιάς ρίχνουμε μέσα την ψιλοκομμένη ντομάτα την ανακατεύουμε και την βάζουμε επάνω στην Κριθαροκουλούρα
    8. Ψιλοκόβουμε τα κοτσάνια από την ρόκα τα βάζουμε και αυτά από πάνω και τρίβουμε με έναν ρεντέ το κατσικίσιο τυρί

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθει

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.