ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ ΤΡΙΦΤΟ

    Υλικά

    1350γρ. Κυδώνια

    750γρ. Κυδώνια

    1 ½ Λεμόνι

    350ml Νερό

    100γρ. Αμύγδαλα άσπρα

    1 Κου, σούπας γλυκόζη

    2-3 φύλα αρμπαρόριζα

    Εκτέλεση

    1. Κόβουμε στα τέσσερα (4) και καθαρίζουμε τα κυδώνια
    2. Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με νερό, μέσα στύβουμε και τα λεμόνια
    3. Βάζουμε την ζάχαρη με το νερό να βράσουν και μέχρι να βράσει το σιρόπι τρίβουμε τα κυδώνια
    4. Όταν έχουμε τρίψει τα κυδώνια και το σιρόπι μας έχει βράση για 6-8 λεπτά, ρίχνουμε και το τριμμένο κυδώνι μέσα
    5. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 15-18 λεπτά ακόμα  και 5΄ λεπτά πριν το σβήσουμε ρίχνουμε τα αμύγδαλα και την αρμπαρόριζα.
    6. Το αφήνουμε να κρυώσει και είναι έτυμο.

     Περισσότερα στο βίντεο

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.