Σιμιγδαλένιος Χαλβάς

    Υλικά

    1 λεμόνι (ή 2 αναλόγως πόσο ξινό θέλετε να είναι)

    2 ποτήρια χυμό από διάφορα φρούτα

    1 βανίλια (ή 2 ανάλογα την ποσότητα που θέλετε να κάνετε)

    500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό

    6 ποτήρια νερό

    1/2 ποτηριού σπορέλαιο

    1 και 1/2 ποτήρια ζάχαρη

    Εκτέλεση

    Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και μόλις αρχίσει να λιώνει η ζάχαρη ρίχνουμε σιγά σιγά  το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνέχεια λίγο λίγο .
    Μόλις αρχίσει να πήζει το μίγμα βρέχουμε ένα μακρόστενο ταψί και το αδειάζουμε κατευθείαν στο ταψί πασπαλίζουμε από επάνω ινδοκάρυδο όπως είναι ζεστό, αν θέλουμε και αφού κρυώσει το κόβουμε σε τετράγωνα.
    Τέλος το σερβίρουμε σε ένα πιατάκι με παγωτό ή μπισκότο.

    Καλή σας όρεξη.

    Πόπη

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.