ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

    Υλικά :

    ½ κιλό από ότι μανιτάρι έχουμε φρέσκο

    ½ κιλό παντζάρια φρέσκα

    2 σκελίδες σκόρδο

    Ξηρούς καρπούς  (καρύδια, κουκουνάρι)

    Αλάτι, λάδι, ξύδι  βαλσάμικο

    Εκτέλεση :

    1. Βράζουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε μία πιατέλα.
    2.  Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε πάνω από τα βρασμένα παντζάρια.
    3.  Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, το σκόρδο και πασπαλίζουμε με αλάτι, λάδι και το μπαλσάμικο ξύδι  
    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.