Ομελέτα με κρεμμύδι μπέικον και ρίγανη

    Υλικά για 4 άτομα:

    6 αυγά

    1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι

    80 γρ. μπέικον

    1 κουταλάκι φρέσκια ρίγανη ή ½ κουταλάκι αποξηραμένη

    βούτυρο, λάδι, αλάτι και πιπέρι

    Εκτέλεση:

    1.      Καθαρίστε το κρεμμύδι και κόψτε τα σε λεπτές φέτες.

    2.       Κόψτε το μπέικον σε μακριές στενές λωρίδες και σοτάρετε τις για λίγο στο τηγάνι, χωρίς να προσθέσετε λίπος  αφαιρέστε τις σε ένα πιάτο.

    3.       Στραγγίστε το μπέικον σε χαρτί κουζίνας.

    4.      Λιώστε 2 κουταλιές βούτυρο με 1 κουταλιά λάδι. Ρίξτε το κρεμμύδι και αφήστε το σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί.

    5.      Ρίξτε το μπέικον, χτυπήστε τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι. ρίξτε το  μείγμα των αυγών και τηγανίστε την ομελέτα σε χαμηλή φωτιά και με το τηγάνι σκεπασμένο μέχρι η ομελέτα να πήξει καλά.

    Καλή επιτυχία 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.