Μοσχάρι τας κεμπάπ

    Υλικά

    1000γρ. μοσχάρι σπάλα 

    250γρ. ντομάτα τριμμένη

    100ml.ελαιόλαδο

    1 κρεμμύδι

    αλάτι, πιπέρι

    ¼ κουταλάκι κανέλα 

    ¼ κουταλάκι μοσχοκάρυδο

    1 πρέζα γαρίφαλο τριμμένο

    1 κουταλάκι ζάχαρη

    100ml. κόκκινο κρασί

    Εκτέλεση

    1.    Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά το κρέας

    2.    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μαζί με το ελαιόλαδο

    3.    Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό

    4.    Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά

    5.    Ρίχνουμε και λίγο νερό, περίπου 250ml. Ανακατεύουμε και κλίνουμε την χύτρα

    6.    Αφήνουμε να βράσει για 10-15 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει να σφυρίζει η χύτρα μας

    7.    Κλίνουμε την εστία και το αφήνουμε επάνω στην φωτιά για άλλα 8-10 λεπτά

    8.    Ανοίγουμε το καπάκι όταν μας το επιτρέπει η χύτρα και σερβίρουμε

    Καλή επιτυχία. Ακολουθεί βίντεο

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.