
- 13 Οκτωβρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 475 Προβολή

Υλικά
1κιλο μοσχάρι
500γρ, παπαρδέλες
300γρ, ντομάτα φρέσκια
1 μεγάλο κρεμμύδι
300ml, νερό
Αλάτι ανάλογο
1πρέζα πιπέρι
1πρέζα κανέλα
1πρέζα μοσχοκάρυδο
½ φύλο δάφνης
Ελάχιστο δεντρολίβανο
80γρ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας
2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ελαιόλαδο
3. Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό από τις δυο μεριές
4. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα στην χύτρα και κλίνουμε το καπάκι της
5. μαγειρεύουμε για 15 με 20 λεπτά ανάλογα με την χύτρα που έχουμε
6. Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράση μαζί με λίγο αλάτι
7. Όταν πάρει βράση ρίχνουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε απαλά
8. Βράζουμε για 5-6 λεπτά και σουρώνουμε
9. Στην κατσαρόλα λιώνουμε λίγο βούτυρο και προσθέτουμε τα ζυμαρικά ανακατεύοντας απαλά
Το φαγητό μας είναι έτυμο και μπορούμε να σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.