Κουραμπιέδες

    Υλικά

    350γρ. Βούτυρο

    150γρ. Ζάχαρη άχνη

    625 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

    1/2 κουταλάκι γλυκού μπέικιν

    150γρ. Αμύγδαλα 

    Ζάχαρη άχνη για γαρνίρισμα 

    Εκτέλεση

    1.    Βγάζουμε αρκετή ώρα πριν το βούτυρο από το ψυγείο να είναι μαλακό

    2.    Το βάζουμε στο μίξερ μαζί με την ζάχαρη και το κονιάκ και το χτυπάμε να γίνει μια αφράτη κρέμα

    3.    Μετά το βγάζουμε από το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι το μπέικιν και τα αμύγδαλα

    4.    Τα αμύγδαλα τα έχουμε πρώτα καβουρδίσει στον φούρνο για 10 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς κελσίου

    5.    Ανακατεύουμε όλα μαζί να γίνει ένα ζυμάρι και πλάθουμε τους κουραμπιέδες

    6.    Ψήνουμε στους 150-160 βαθμούς κελσίου για 20-25 λεπτά να πάρουν ένα ωραίο χρώμα απαλό καφέ

    7.     είναι έτοιμοι να τους βάλουμε στην ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

     Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο

    Καλή επιτυχία 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.