
- 16 Οκτωβρίου 2014
- 0 Μου Αρέσει
- 232 Προβολή

Υλικά
250 γρ. μανιτάρια brown
2 τεμ φιλέτο στήθος κότας
½ κρεμμύδι ξερό
30ml ελαιόλαδο
30ml μαυροδάφνη
200ml κρέμα γάλακτος
1 πιπεριά Φλωρίνης
Αλάτι, πιπέρι
Σκόρδο ελάχιστο
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι.
- Τα βάζουμε σε ένα τηγάνι και τα αφήνουμε να μαραθούν καλά και να φύγουν όλα τα υγρά.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κοτόπουλο που το έχουμε κόψει σε λεπτά μπαστουνάκια και τα αφήνουμε να ψηθούν καλά.
- Στο τέλος ρίχνουμε και την πιπεριά, το αλάτι, το πιπέρι, ελάχιστο σκόρδο σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά και σβήνουμε με την μαυροδάφνη.
- Το αφήνουμε λίγο να απορροφήσει το οινόπνευμα και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το βράζουμε για λίγο να δέσει η κρέμα και είναι έτοιμο.
Καλή όρεξη. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.