Κοτόπουλο φιλέτο τρικολόρε

    Υλικά:

    1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

    ½ πιπεριά πράσινη

    ½ πιπεριά κόκκινη

    ½ πιπεριά κιτρίνη

    150 γρ μανιτάρια πλευρώτους

    ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

    200 ml λευκό κρασί

    60 γρ βούτυρο

    Ελάχιστο φασκόμηλο

    Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

    Αλατοπίπερο

    Εκτέλεση: 

    1.       Βάζουμε ένα τηγάνι στην φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο

    2.       Προσθέτουμε το κοτόπουλο το οποίο το έχουμε κόψει σε πολύ ψιλές φετούλες και σοτάρουμε για λίγο

    3.       Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λεπτές φετούλες 

    4.       Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα με τον ίδιο τρόπο

    5.       Σοτάρουμε καλά

    6.       Προσθέτουμε το κρασί

    7.       Αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί περίπου το μισό

    8.       Αλατοπιπερώνουμε

    9.       Σβήνουμε την εστία

    10.   Στο τέλος προσθέτουμε ελάχιστο φασκόμηλο και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό

    11.   Ανακατεύουμε και είναι έτοιμο για σερβίρισμα

    Καλή επιτυχία

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.