
- 6 Αυγούστου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 216 Προβολή

ΥΛΙΚΑ
180 γρ. ανθότυρο
180 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
195 γρ. ζάχαρη άχνη
85 ml γλυκόζης
350 ml νερό
χυµός από 1 λεµόνι
κομμάτια καρπούζι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ, µε τη βοήθεια ενός πιρουνιού, διαλύουµε το ανθότυρο µέσα στο γιαούρτι και κρατάµε το µείγµα στην άκρη.
- Σε µια κατσαρόλα, σε µέτρια φωτιά, βράζουµε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το καρπούζι) και µόλις κρυώσουν προσθέτουµε μέσα το µείγµα με το ανθότυρο και το γιαούρτι.
- Ανακατεύουµε καλά, ώστε να ομογενοποιηθεί το µείγµα, και το βάζουµε στην κατάψυξη να παγώσει ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα.
- Καθαρίζου το καρπούζι και το κόβουµε σε κύβους.
- Τους βάζουµε σε μπολάκια. Με το ειδικό εργαλείο (scoop) παίρνουµε µπάλες από τη γρανίτα και τις προσθέτουµε από πάνω.
- Το γλυκό μας είναι έτυμο,
Καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.