Γρανίτα µε ανθότυρο και καρπούζι

    ΥΛΙΚΑ

    180 γρ. ανθότυρο

    180 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

    195 γρ. ζάχαρη άχνη

    85 ml    γλυκόζης

    350  ml νερό

    χυµός από 1 λεµόνι

    κομμάτια  καρπούζι

    Εκτέλεση

    1. Σε ένα μπολ, µε τη βοήθεια ενός πιρουνιού, διαλύουµε το  ανθότυρο µέσα στο γιαούρτι και κρατάµε το µείγµα στην άκρη.
    2. Σε µια κατσαρόλα, σε µέτρια φωτιά, βράζουµε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το καρπούζι) και µόλις κρυώσουν προσθέτουµε μέσα το µείγµα με  το ανθότυρο και το γιαούρτι.
    3. Ανακατεύουµε καλά, ώστε να ομογενοποιηθεί το µείγµα, και το βάζουµε στην κατάψυξη να παγώσει ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα.
    1. Καθαρίζου το καρπούζι και το κόβουµε σε κύβους.
    1. Τους βάζουµε σε μπολάκια. Με το ειδικό εργαλείο (scoop) παίρνουµε µπάλες από τη γρανίτα και τις προσθέτουµε από πάνω.
    2. Το γλυκό μας είναι έτυμο,

    Καλή επιτυχία

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.