Ντιπ μελιτζάνας

    Υλικά

     3 Μελιτζάνες

     1 Σκελίδα σκόρδο

     6 κούτ. Ελαιόλαδο

     4 κούτ. Στραγγιστό γιαούρτι

     ½ κούτ. Ξύδι 

    Εκτέλεση 

    Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε τις μελιτζάνες για 20 με 25 λεπτά. Μετά της καθαρίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μπλέντερ μαζί βάζουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά Αλάτι και πιπέρι ανακατεύουμε για 1 με 2 λεπτά και βάζουμε το ντίπ (το μείγμα που ετοιμάσαμε στο μπλέντερ)  σε μπόλ, σερβίρουμε σε τραγανό φρέσκο ψωμί η κρακεράκια

    Μερικά μυστικά του The Cook

    Όταν ψηθούν η μελιτζάνες της καθαρίζουμε αμέσως κάτω από κρύο νερό για να μένουν άσπρες και να μην σκουρύνουν. Το σκόρδο αν το ψήσουμε έχει πιο ήπια και νόστιμη  γεύση 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.