
- 20 Ιανουαρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει

Υλικά
3 Μελιτζάνες
1 Σκελίδα σκόρδο
6 κούτ. Ελαιόλαδο
4 κούτ. Στραγγιστό γιαούρτι
½ κούτ. Ξύδι
Εκτέλεση
Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε τις μελιτζάνες για 20 με 25 λεπτά. Μετά της καθαρίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μπλέντερ μαζί βάζουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά Αλάτι και πιπέρι ανακατεύουμε για 1 με 2 λεπτά και βάζουμε το ντίπ (το μείγμα που ετοιμάσαμε στο μπλέντερ) σε μπόλ, σερβίρουμε σε τραγανό φρέσκο ψωμί η κρακεράκια
Μερικά μυστικά του The Cook
Όταν ψηθούν η μελιτζάνες της καθαρίζουμε αμέσως κάτω από κρύο νερό για να μένουν άσπρες και να μην σκουρύνουν. Το σκόρδο αν το ψήσουμε έχει πιο ήπια και νόστιμη γεύση
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.