Μπισκοτογλυκό τύπου μιλφέιγ

    Υλικά

    2 πακέτα κράκερ

    650ml.φρέσκο γάλα

    1 πακέτο κρέμα πατισερί βανίλια  

    Κρέμα σαντιγί 250 ml

    ½ κουταλάκι γλυκού κανέλα σκόνη

    1 κουταλιά σούπας ζάχαρη καστανή

    1 κουταλάκι γλυκού κακάο

    Εκτέλεση

    1. Σε ένα μπολ βάζουμε τη μισή ποσότητα γάλακτος και βάζουμε μέσα τα ¾ των μπισκότων
    2. Τα αφήνουμε για 1-2 λεπτά και τα βγάζουμε σε ένα ταψάκι
    3. Ρίχνουμε και το υπόλοιπο γάλα μέσα στο μπολ και προσθέτουμε την κρέμα πατισερί
    4. Χτυπάμε καλά για λίγο και την αφήνουμε λίγο στο ψυγείο
    5. Στρώνουμε τα μουσκεμένα μπισκότα σε μια φόρμα της αρέσκειας μας και ρίχνουμε από πάνω την κρέμα.
    6. Βάζουμε ακόμα μια στρώσει μπισκότα και μετά το βάζουμε στο ψυγείο για λίγο.
    7. Χτυπάμε την κρέμα σαντιγί και πασπαλίζουμε το γλυκό
    8.  Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα μπισκότα αφού τα έχουμε τρίψει πρώτα και τα έχουμε αναμείξει με το κακάο την κανέλλα και τη ζάχαρη.

    Λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί….

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.