Μπιφτέκια Φούρνου

    Υλικά:

    500 γρ. χοίρινο κιμά

    500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

    1 αυγό

    αλάτι, πιπέρι

    1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη

    ½ κουταλάκι γλυκού θυμάρι

    7 φέτες ψωμί του τοστ

    1 κρεμμύδι

    50 γρ. πράσο

    40 ml. ελαιόλαδο

    1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα

    1 κουταλάκι γλυκού κύμινο

    1 σκελίδα σκόρδο

    Εκτέλεση:

    1.    Σε μια μπασίνα (λεκανάκι) βάζουμε τον κιμά

    2.    Καθαρίζουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και το πράσο και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο για να τα σοτάρουμε λίγο

    3.    Προσθέτουμε μέσα στον κιμά όλα τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος  ρίχνουμε  το κρεμμύδι το σκόρδο και το πράσο που έχουμε σοτάρει

    4.    Το ψωμί του τοστ το τρίβουμε στον χοντρό ρεντέ (τρίφτη) πριν το ρίξουμε μέσα στα υλικά

    5.    Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε μπιφτέκια τα τοποθετούμε σε ταψί και τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο (200-220) βαθμούς κελσίου για 40 -45 λεπτά και είναι έτοιμα.

    Για Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.