
- 6 Οκτωβρίου 2017
- 0 Μου Αρέσει
- 375 Προβολή

Υλικά:
500 γρ. χοίρινο κιμά
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 αυγό
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη
½ κουταλάκι γλυκού θυμάρι
7 φέτες ψωμί του τοστ
1 κρεμμύδι
50 γρ. πράσο
40 ml. ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλάκι γλυκού κύμινο
1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση:
1. Σε μια μπασίνα (λεκανάκι) βάζουμε τον κιμά
2. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και το πράσο και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο για να τα σοτάρουμε λίγο
3. Προσθέτουμε μέσα στον κιμά όλα τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος ρίχνουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και το πράσο που έχουμε σοτάρει
4. Το ψωμί του τοστ το τρίβουμε στον χοντρό ρεντέ (τρίφτη) πριν το ρίξουμε μέσα στα υλικά
5. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε μπιφτέκια τα τοποθετούμε σε ταψί και τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο (200-220) βαθμούς κελσίου για 40 -45 λεπτά και είναι έτοιμα.
Για Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.