Πατατοκροκέτες με τυριά και μπέικον

    Υλικά:

    1 κιλό πατάτες

    200 γρ. μυτζήθρα

    200 γρ. κεφαλοτύρι


    4 κ.σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

    1 αυγό

    ¼ ματσάκι μαϊντανό

    ½ κ.γ ξερό δυόσμο

    αλάτι

    πιπέρι

    σπορέλαιο για το τηγάνι

    +

    220 γρ. μπέικον

    Εκτέλεση:

    1. Βράζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε μέσα σε μια μπασίνα και τις πατάμε να γίνουν πουρές
    2. ψιλοκόβουμε μαϊντανό και δυόσμο τα ρίχνουμε μέσα στον πουρέ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το μπέικον
    3. ψιλοκόβουμε το μπέικον και το αφήνουμε σε ένα μπολάκι στην άκρη
    4. ζυμώνουμε πολύ καλά τα υλικά
    5. κάνουμε μπαλάκια τα αλευρώνουμε και τηγανίζουμε
    6. όταν τηγανίσουμε την μισή ποσότητα στην υπόλοιπη προσθέτουμε το μπέικον και όσο αλεύρι θα χρειαστεί για να γίνει μια σφιχτεί ζύμη
    7. τηγανίζουμε και τα υπόλοιπα και είναι έτοιμα

    Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.