Πώς πανάρουμε σνίτσελ

Υλικά

3 τεμ. χοιρινό κρέας από τράνς

2 αυγά

50ml γάλα

Αλεύρι

Φρυγανιά τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Μοσχοκάρυδο λίγο

Ρίγανη

Εκτέλεση

1.    Βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος σε απορροφητικό χαρτί και τα σκουπίζουμε καλά

2.    χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και ρίχνουμε μέσα λίγο πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο

3.    αλατοπιπερόνουμε τα κομμάτια του κρέατος και τα περνάμε από το αλεύρι

4.    μετά από το μίγμα του αυγού και στο τέλος στην φρυγανιά και είναι έτοιμα

καλή επιτυχία για περισσότερα δείτε το βίντεο

ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!
@TheCookGR

    Μπορεί να σου αρέσει επίσης

    Αφήστε μια απάντηση

    The Cook
    Επισκόπηση απορρήτου

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.