Άρθρα

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΨΗΣΙΜΟ

Ποτέ δεν βάζουμε το κρέας για ψήσιμο αμέσως αφότου το βγάλουμε από το ψυγείο. Θα ψηθεί υπερβολικά εξωτερικά αλλά από

Συνεχίστε την ανάγνωση

10 μικρά μυστικά για το κρέας

1. Δεν υπάρχει "καλό" ή "κακό" κρέας. Υπάρχει " κατάλληλο" ή " ακατάλληλο" κομμάτι για το είδος του φαγητού που

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πώς κόβεται το μοσχάρι

Ήδη απ’ το σφαγείο το μοσχάρι τεμαχίζεται στα δύο με μια κάθετη προς τη σπονδυλική του στήλη τομή. Τα μέρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πώς κόβεται το χοιρινό

 Λαιμός ή τράχηλος, που ως οστέινη βάση έχει τους αυχενικούς σπονδύλους και προκύπτει με τομή που γίνεται μεταξύ του τρίτου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

Τα φρέσκα ψάρια διατηρούνται στο ψυγείο ή στον πάγο και είναι ασφαλή για κατανάλωση για 48 ώρες, αφού έχετε λάβει

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόσο χρόνο διατηρούνται τα τρόφιμα στο ψυγείο και στον καταψύκτη ;

Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες. Αποθηκεύεται στο ψυγείο για να

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πασχαλινά αυγά

Αύριο Μ. Πέμπτη και σίγουρα θα βάψετε αυγά όπως κάνουμε κάθε χρόνο για το έθιμο του Πάσχα. Να πούμε λοιπόν

Συνεχίστε την ανάγνωση
The Cook
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.