ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΨΗΣΙΜΟ
Ποτέ δεν βάζουμε το κρέας για ψήσιμο αμέσως αφότου το βγάλουμε από το ψυγείο. Θα ψηθεί υπερβολικά εξωτερικά αλλά από
Ποτέ δεν βάζουμε το κρέας για ψήσιμο αμέσως αφότου το βγάλουμε από το ψυγείο. Θα ψηθεί υπερβολικά εξωτερικά αλλά από
1. Δεν υπάρχει "καλό" ή "κακό" κρέας. Υπάρχει " κατάλληλο" ή " ακατάλληλο" κομμάτι για το είδος του φαγητού που
Ήδη απ’ το σφαγείο το μοσχάρι τεμαχίζεται στα δύο με μια κάθετη προς τη σπονδυλική του στήλη τομή. Τα μέρη
Λαιμός ή τράχηλος, που ως οστέινη βάση έχει τους αυχενικούς σπονδύλους και προκύπτει με τομή που γίνεται μεταξύ του τρίτου
Τα φρέσκα ψάρια διατηρούνται στο ψυγείο ή στον πάγο και είναι ασφαλή για κατανάλωση για 48 ώρες, αφού έχετε λάβει
Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες. Αποθηκεύεται στο ψυγείο για να
Αύριο Μ. Πέμπτη και σίγουρα θα βάψετε αυγά όπως κάνουμε κάθε χρόνο για το έθιμο του Πάσχα. Να πούμε λοιπόν