Συκώτι με γάλα

    Υλικά

    500γρ. Γάλα φρέσκο 

    4 φέτες συκώτι

    Καλαμποκάλευρο για πανάρισμα


    Αλάτι

    Πιπέρι

    Μοσχοκάρυδο

    60ml. Ελαιόλαδο

    Εκτέλεση

    1. Βάζουμε το γάλα σε ένα μπολ και βάζουμε μέσα τις φέτες από το συκώτι τις αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες
    2. Βγάζουμε το συκώτι από το γάλα το σκουπίζουμε καλά με απορροφητικό χαρτί .
    3. Σε ένα τάπες αδειάζουμε το καλαμποκάλευρο βάζουμε τα μπαχαρικά στις φέτες από το συκώτι και πανάρουμε σε αυτό
    4. Ζεσταίνουμε καλά ένα τηγάνι θωρακίζουμε καλά τα παναρισμένα συκώτια προσθέτουμε και το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για 5-6 λεπτά το συκώτι γυρίζοντας το πολλές φορές .

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.