
- 9 Φεβρουαρίου 2020
- 0 Μου Αρέσει
- 711 Προβολή

Υλικά:
100 ml Ελαιόλαδο
1 νουά μόσχου
2 κόκαλα μόσχου
2 τεμάχια κρεμμύδια
2 τεμάχια σελινόρυζα
3 καρότα
2 λεμόνια
1 κουτ. σούπας αλάτι
1 κουτ. γλυκού πιπέρι
2 φύλλα δάφνης
3 κουτ. σούπας αλεύρι
1 κουτ. σούπας βούτυρο
½ νεροπότηρο κρασί
1 ½ λίτρο νερό
Εκτέλεση:
- Σε μια χύτρα βάζουμε το ελαιόλαδο και το νουά για να τα σοτάρουμε καλά από όλες τις μεριές
- Σβήνουμε με το κρασί μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο τέλος βάζουμε και το νερό, κλίνουμε το καπάκι της χύτρας και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά
- Φτιάχνουμε ένα ρου και όταν είναι έτυμο το φαγητό παίρνουμε τα λαχανικά τα βάζουμε στην κατσαρόλα που έχουμε το ρου και φτιάχνουμε την σάλτσα
- Κόβουμε το κρέας σε φέτες και το σερβίρουμε.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για συμβουλές βήμα βήμα
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.