Μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι

     Υλικά:

    1300 γρ. μοσχάρι

    370 γρ. ντομάτα τριμμένη

    1 κρεμμύδι

    2 ξυλάκια κανέλα

    4 καρφάκια γαρίφαλο

    90 ml. ελαιόλαδο

    12 γρ. αλάτι

    Λίγο πιπέρι

    500 γρ. κριθαράκι

    1800 ml. νερό

    Εκτέλεση:

    1.     Βάζουμε στην χύτρα το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο να σοταριστούν λίγο

    2.     Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό

    3.     Σβήνουμε το κρέας με την ντομάτα την τριμμένη και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός το κριθαράκι

    4.     Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κανέλα, γαρίφαλο και το νερό κλίνουμε την χύτρα και την αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει να σφυρίζει

    5.     Μετά ανοίγουμε την χύτρα βγάζουμε το κρέας σε ένα ταψί μαζί με το ζωμό και προσθέτουμε το κριθαράκι

    6.     Το τοποθετούμε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά  

    7.     Βγάζουμε το ταψί μας από τον φούρνο και το φαγητό είναι έτοιμο

    Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε στο βίντεο

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.