
- 19 Νοεμβρίου 2017
- 0 Μου Αρέσει
- 304 Προβολή

Υλικά:
1300 γρ. μοσχάρι
370 γρ. ντομάτα τριμμένη
1 κρεμμύδι
2 ξυλάκια κανέλα
4 καρφάκια γαρίφαλο
90 ml. ελαιόλαδο
12 γρ. αλάτι
Λίγο πιπέρι
500 γρ. κριθαράκι
1800 ml. νερό
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε στην χύτρα το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο να σοταριστούν λίγο
2. Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό
3. Σβήνουμε το κρέας με την ντομάτα την τριμμένη και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός το κριθαράκι
4. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κανέλα, γαρίφαλο και το νερό κλίνουμε την χύτρα και την αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει να σφυρίζει
5. Μετά ανοίγουμε την χύτρα βγάζουμε το κρέας σε ένα ταψί μαζί με το ζωμό και προσθέτουμε το κριθαράκι
6. Το τοποθετούμε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά
7. Βγάζουμε το ταψί μας από τον φούρνο και το φαγητό είναι έτοιμο
Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε στο βίντεο
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.