Κοτόπουλο με μανιτάρια

    Υλικά

    250 γρ. μανιτάρια brown

    2 τεμ φιλέτο στήθος κότας

    ½ κρεμμύδι ξερό

    30ml ελαιόλαδο

    30ml μαυροδάφνη

    200ml κρέμα γάλακτος

    1 πιπεριά Φλωρίνης

    Αλάτι, πιπέρι

    Σκόρδο ελάχιστο   

    Εκτέλεση

    1. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι.
    2. Τα βάζουμε σε ένα τηγάνι και τα αφήνουμε να μαραθούν καλά και να φύγουν όλα τα υγρά.
    3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κοτόπουλο που το έχουμε κόψει σε λεπτά μπαστουνάκια και τα αφήνουμε να ψηθούν καλά.
    4. Στο τέλος ρίχνουμε και την πιπεριά, το αλάτι, το πιπέρι, ελάχιστο σκόρδο σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά και σβήνουμε με την μαυροδάφνη.
    5. Το αφήνουμε λίγο να απορροφήσει το οινόπνευμα και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το βράζουμε για λίγο να δέσει η κρέμα και είναι έτοιμο.
      Καλή όρεξη. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.