Μοσχάρι κοκκινιστό με παπαρδέλες

    Υλικά

    1κιλο μοσχάρι

    500γρ, παπαρδέλες

    300γρ, ντομάτα φρέσκια

    1 μεγάλο κρεμμύδι

    300ml, νερό

    Αλάτι ανάλογο

    1πρέζα πιπέρι

    1πρέζα κανέλα

    1πρέζα μοσχοκάρυδο

    ½ φύλο δάφνης

    Ελάχιστο δεντρολίβανο

    80γρ. ελαιόλαδο

    Εκτέλεση

    1.    Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας

    2.    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ελαιόλαδο

    3.    Προσθέτουμε  το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό από τις δυο μεριές

    4.    Ρίχνουμε  όλα τα  υπόλοιπα υλικά μέσα στην χύτρα  και κλίνουμε το καπάκι της

    5.     μαγειρεύουμε για 15 με 20 λεπτά ανάλογα με την χύτρα που έχουμε

    6.    Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράση μαζί με λίγο αλάτι

    7.    Όταν πάρει βράση ρίχνουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε απαλά

    8.    Βράζουμε για 5-6 λεπτά και σουρώνουμε

    9.    Στην κατσαρόλα λιώνουμε λίγο βούτυρο και προσθέτουμε τα ζυμαρικά ανακατεύοντας απαλά

    Το φαγητό μας είναι έτυμο και μπορούμε να σερβίρουμε.

    Καλή επιτυχία και καλή όρεξη

      

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.