
- 5 Ιουνίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 198 Προβολή

Υλικά
6 πατάτες
½ kg μπέικον
250 γρ κρέμα γάλακτος
250 γρ κεφαλογραβιέρα
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε καρέ ( κύβους)
4 κουταλιές φρέσκο βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζω τις πατάτες και με ένα κουταλάκι αφαιρώ το εσωτερικό από τα πατάτες (σαν βαρκούλες).
- Στο εσωτερικό βάζω βούτυρο, κόβω σε κομματάκια το μπέικον και γεμίζω τις πατάτες.
- Από πάνω περιχύνω με κρέμα γάλακτος και βάζω αλάτι και πιπέρι, την τριμμένη κεφαλογραβιέρα.
- Ψήνω για μισή ώρα στους 200 C.
- 10 λεπτά πριν τελειώσει το ψήσιμο τοποθετώ τις κόκκινες πιπεριές από πάνω
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.