
- 25 Απριλίου 2013
- 0 Μου Αρέσει

Υλικά :
½ κιλό από ότι μανιτάρι έχουμε φρέσκο
½ κιλό παντζάρια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
Ξηρούς καρπούς (καρύδια, κουκουνάρι)
Αλάτι, λάδι, ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση :
- Βράζουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε μία πιατέλα.
- Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε πάνω από τα βρασμένα παντζάρια.
- Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, το σκόρδο και πασπαλίζουμε με αλάτι, λάδι και το μπαλσάμικο ξύδι
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.