
- 9 Απριλίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 271 Προβολή

Υλικά
700\γρ.Αλευρι
15γρ. Μπέικιν πάουντερ
375γρ. Φρέσκο βούτυρο αγελάδας
188γρ. Άχνη ζάχαρη
125γρ. Αυγά
1 Βανίλια
Εκτέλεση
- Στον κάδο του μίξερ βάζετε το βούτυρο με την ζάχαρη να χτυπηθούν πολύ καλά.
- Στην συνάχια ρίχνετε τα αυγά λίγο λίγο και συνεχίζετε το χτύπημα.
- Όταν ρίξετε όλα τα αυγά και απορροφηθούν από το μίγμα σταματάτε το χτύπημα, κατεβάζετε τον κάδο του μίξερ και με μια σπάτουλα μαρίζ ανακατεύετε το μίγμα.
- Ρίχνετε το αλεύρι μαζί με την βανίλια και το μπέικιν πάουντερ, ανακατεύετε απαλά με το χέρι σας να γήινη ένα μαλακό ζυμάρι και να πλάθετε εύκολα.
- Κόβεται μικρά κομμάτια από το ζυμάρι και τα πλάθετε σε ότι σχήμα θέλετε, στο τέλος τα αλείφετε μα κρόκο αυγού αναμιγμένο με λίγο νερό. Ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο c για 20-25 λεπτά
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.