ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

    Υλικά

    3 πακέτα πτι μπέρ

    250γρ. Μαργαρίνη

    80γρ. φρέσκο γάλα

    410γρ. Ζαχαρούχο

    125γρ. Κακάο

    90γρ. Σταγόνες καραμέλας

    1 σφηνάκι grand marnier

    Λίγο λαδόκολλα

    Εκτέλεση 

    Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τα μπισκότα πτι μπέρ με τα χέρια μας και στη συνεχεία ρίχνουμε όλα τα υλικά που έχουμε για την συνταγή, ανακατεύουμε καλά να γίνουν μια μάζα όλα μαζί, τα αδειάζουμε σε μια λαδόκολλα και τους δίνουμε το σχήμα του κορμού. Τα τοποθετούμε στην κατάψυξη και τα αφήνουμε για 1-2 ώρες να παγώσουν. Τα κόβουμε σε φέτες και τα σερβίρουμε. Αν θέλουμε γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας, ζάχαρη άχνη, η κακάο.   Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο    

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.