Ρυζότο με μανιτάρια

    Υλικά 
    1/2 κιλό ρύζι ( Μπονέτ γιά πιλάφι) 
    60γρ  ελαιόλαδο ή βούτυρο γιά τό 
    σωτάριαμα 

    1 κονσέρβα μανιτάρια ή 
    300γρ φρέσκα  
    Λίγος κρόκος (σαφράν, ζαφορά)  
    Λίγο πιπέρι τριμμενο λευκό 
    αλάτι 
    Εκτέλεση
    Σοτάρουμε τό ρύζι στό λάδι η στό βούτυρο μαζί με τα (στεγνά) μανιτάρια. 
    “Οταν ροδίσουν ελαφρώς ρίχνουμε τό ανάλογο βραστό νερό, τό αλάτι και τον 
    κρόκο. Χαμηλώνουμε στό ελάχιστο την φωτιά. “Όταν απορροφηθεί τό νερό 
    αποσύρουμε από τη φωτιά το αφήνουμε να πάρει μια ανάσα και σερβίρουμε.
    Γίνεται και με σάλτσα μανιταριών. Προσθέτουμε κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, ντο- 
    μάτα ώριμη, λίγο ντοματοπελτέ και όλα τα γνωστα για μια νόστιμη σάλτσα. 
    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.